Što je KLIP DOVEO?

COB LED znači čip na LED, to je jedan od golim čip tehnologije koje međusobno golim čip podlogu od vodljive ili ne-vodljivi ljepilo i žica vezivanje kako bi se postigla svoj priključak. KLIP paket je priložiti broj žetona direktno za podlogu, a zatim pakirana zajedno silikagel, epoksidna Smola ili drugih materijala, žuti dio je fosfor.
Proizvesti procesa:
Prvi korak KLIP paket je pokriti hostija položaja točke na površini supstrata po Toplinska provodljivost epoksida (obično je epoksidna Smola pomiješana s čestice srebra). Drugo je stavio hostija na površini supstrata izravno onda škripac hostija na podlogu čvrsto termičkom obradom. Treće je da uspostavi električna veza između hostija i podloge žicom vezivanje metodu.

COB LED prednosti:
Izvor svjetla KLIP možete spremiti oko 30% troškova u aplikaciji, uglavnom leže u LED paket troškova, troškovi proizvodnje svjetlo motor i sekundarnu distribuciju svjetlosti iznosi, koji je stampan za aplikacije i promovisanje poluvodičke rasvjeta.
U izvedbi, kroz racionalni dizajn i mikro-objektiv kalupljenje, KLIP Svjetlosni modul možete izbjeći nedostatke točke i odraza svjetla i druge nedostatke postojala u diskretne izvor svjetla uređaja. To također možete dodati neke crveni čips na odgovarajući način, kako poboljšati CRI učinkovito pod uvjetom bez svjetla učinkovitost i vijek trajanja znatno smanjiti.
U aplikaciji, KLIP modul čini proizvodnja rasvjete proizvođača jednostavno i praktično i učinkovito smanjuje troškove. U proizvodnji, postojeće tehnologije i opreme može podržati velikih KLIP modul proizvodnja i visok prinos.
S razvojem tržišta LED rasvjete, rasvjete potražnja ubrzano raste, prema različite upite rasvjete aplikacija, možemo proizvesti niz KLIP izvor svjetla modul za masovnu proizvodnju.
COB LED nedostaci:
Usko grlo tehnologije pakiranja na KLIP je kako poboljšati pouzdanost izvora svjetlosti i svoju radnu temperaturu. Međutim, većina trenutne tržište KLIP ambalaža tvrtki su male i uglavnom koriste aluminijske podloge kao materijal. Aluminijske KLIP pouzdanost je niska zbog svoje veće toplinske otpornosti, lako izazvati smrt LED ili visoko Prigušenje svjetla. Keramičke podloge je idealan COB materijal, ali njegova cijena je relativno visoka, pogotovo za moć manje od 2W, teško biti prihvaćen od strane kupaca.
Također, potražnja KLIP izvor svjetla na tržištu je još uvijek nizak do sada. Osim toga, COB LED postoji standardizacija pitanjima, standardi paket proizvođača i rasvjeta tvornica nisu iste, tako da dvije stranke imaju teškoću integracije.
Primjena:
Trenutno su glavne aplikacije za COB LED i Rudarstvo svjetiljke, spot svjetla, ulične rasvjete i tako dalje.


 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3.gradnja, Tehnološki park Hengchangrong (Hi-Tech), Shilongzai, grad Shiyan, Šenžen, Kina

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board